Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aisfan S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aspirator Profesional
244 €
Brand
Portotecnica si Faip
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aspiratoare Profesionale de mare productivitate, dotoate cu motoare cu consum mic de energie (1050 W), doua turbine pentru aspiratie si racirea motorului prin By-pas.

Detalii pe www.aisfan.ro

In functie de numarul de motoare volumul de aer aspirat creste de la 170 mc/h la 540 mc/h la o depresiune constanta de 2200 mm coloana de apa.

Aspiratoare ideale pentru spalatorii auto, aceste aspiratoare reduc timpul de aspirare la jumatate, asigurand totodata curatarea perfecta a suprafetelor.

Gama completa de accesorii din dotarea standard va usureaza munca si va permit accesul in cele mai dificile locuri.

Diferenta dintre cele doua game nu consta numai in culoarea capacului, gama Mirage de la portotecnica are cuva pentru reziduri din INOX iar gama Wind de la Faip are cuva din plastic rezistent la socuri, agenti chimici si temperaturi inalte.

Fiabilitatea acestor produse este demonstrata prin utilizarea lor la echiparea insulelor de aspiratie self-service din benzinatiile Mol. Functioneaza atat vara la +40 de grade c cat si iarna la -20 de grade C, in conditii de umiditate ridicata.

Echipate cu filtre de poliester lavabile cu suprafata mare de filtrare care permite aspirarea timp indelungat fara a necesita curatarea, aproximativ 10 ore neintrerupt.

Echipat cu filtru cartus Hepa asigura o filtrare de aproximativ 99.98%, adica foarte aproape de o filtrare absoluta.

Echipat cu filtru cartus din membrana de poliester dur aspira cu succes lichidele in cantitati mari, fara teama ca se va uda motorul, acesta este echipat cu supapa de preaplin ce impiedica pantrunderea apei in motor in cazul umplerii cuvei cu lichid.

Fiabilitatea la aspirarea lichidelor o demonstreaza utilizarea lor de catre firmele de constructii la aspirarea amestecului de apa, ciment si piatra rezultat in urma slefuirii pardoseliilor de mozaic, marmura, etc.
Din Gura in Gura